Tack för 2023!

Skriven av
Carin Hesselroth
20/12/2023

Nu räknar vi ner dagarna som är kvar av året och 2024 närmar sig med stormsteg. Vi vill passa på att tacka alla våra kunder, anhöriga och assistenter för ett riktigt fint 2023! Under året har vi fått många nya kunder och nya assistenter, och vi är så glada att Passalgänget växer. En av anledningarna till att vi växer är att alla våra kunder, anhöriga och assistenter rekommenderar oss och talar gott om oss, vårt arbete och vårt engagemang. Det är vi oerhört stolta och glada för.

Det är en komplicerad värld inom assistansen där lagändringar och budgetar gör att stat och kommuner tyvärr är restriktiva i domar och beslut. Vi ser som alltid att det är av största vikt att vi gör vårt yttersta för våra kunder för att säkerställa besluten och se till att livet kan levas så fritt och spontant som det bara kan. Vi är stolta att vår kompetens och erfarenhet inom området säkerställer att detta kan ske på ett sätt som är tryggt för alla våra kunder och de i deras närhet.

Vi på Passal Assistans har under året fortsatt att driva frågor kring personlig assistans på olika plan. Vi har träffat kuratorer inom sjukvården för att berätta om hur det idag ser ut kring ansökningsprocessen för personlig assistans. Detta för att de ska vara uppdaterade kring utmaningar, hur lång tid det faktiskt tar idag men också vilken hjälp som finns att få för de som söker personlig assistans. Vi har träffat representanter för Göteborgs Stad och pratat om utmaningar kring frågor som likabehandling och anhörigas ansvar. Vi har lyft frågor till pressen kring det högt diskuterade föräldraavdraget som även är något som vi tagit vidare inom juristnätverk som vi tillhör.

Och vi jobbar också fortsatt hårt för att vara i topp när det gäller service, rekrytering och juridik. Vi vill att våra kunder och de runt dem ska känna att de får full stöttning från oss och kan leva sina liv utan att behöva lägga fullt fokus på att ha en fungerande assistans. Det är också väldigt viktigt för oss att de som jobbar som personliga assistenter hos oss känner att de har en närvarande och ansvarstagande arbetsgivare som känner dem alla och jobbar för deras bästa.

Nu ser vi med förhoppning fram emot 2024. Vi ska fortsätta driva olika frågor som är viktiga inom assistansen, vi ska fortsätta förfina hur man kommer in i assistansen på ett bra sätt och vi ska berätta mer om hur vi jobbar med assistansen genom hela livet.

Vi önskar alla en fin jul och ett gott nytt år!

Carin Hesselroth

Enkelt val, lätt byte.

Vad innebär det att ha sin assistans hos Passal? Läs mer om vårt sätt att assistera, hur du byter eller väljer Passal som assistansbolag.

Lirar dina värderingar
ihop med våra?

En god arbetsplats mår alla bra av. Känner du att vår arbetsfilosofi liknar din? Läs mer om hur du blir en del av vårt duktiga assistentgäng.

Lediga jobb