Passals visselblåsarfunktion

Du som arbetar på Passal eller som söker arbete hos oss kan via vår visselblåsarfunktion rapportera om missförhållanden i vår verksamhet. För att det ska rapporteras utifrån visselblåsarfunktionen ska det finnas ett allmänintresse av att missförhållandet kommer fram. Till exempel om du har kännedom om att vi bryter mot lagar eller föreskrifter. Visselblåsarfunktionen ersätter inte avvikelserapportering och Lex Sarah. Sker avvikelser i assistansen har du som anställd likt tidigare en skyldighet att rapportera det enligt befintliga rutiner.

Detta händer

De inkomna visselblåsarrapporterna utreds av jurist Lisa Liljenberg. Hon kommer att återkoppla till dig utifrån de kontaktuppgifter du lämnat till oss. Du kan välja att vara anonym, men är du det kan vi inte återkoppla till dig.

Visselblåsarfunktionen når du så här

Telefon: 010-707 78 00
(Uppge att du söker visselblåsarfunktionen)

E-post: visselblasare@passal.se

Post: Passal Assistans, Visselblåsare, Lilla Bommen 6, 411 04 Göteborg, våning 7.

Tack för att du träder fram! Vi börjar utredningen så fort vi läst ditt mail.
Oj! Nu gick något fel. Testa igen! 

Skriv de kontaktuppgifterna du vill bli kontaktad via. Väljer du att vara anonym eller inte fyller i kontaktuppgifter kan vi tyvärr inte återkoppla och informera om utredningen och beslutet.

/Team Passal

Enkelt val, lätt byte.

Vad innebär det att ha sin assistans hos Passal? Läs mer om vårt sätt att assistera, hur du byter eller väljer Passal som assistansbolag.

Lirar dina värderingar
ihop med våra?

En god arbetsplats mår alla bra av. Känner du att vår arbetsfilosofi liknar din? Läs mer om hur du blir en del av vårt duktiga assistentgäng.

Lediga jobb