Personlig assistans - Vuxen

Vårt mål på Passal Assistans är att du ska kunna leva ditt liv som du vill. Behoven man har som assistansberättigad ser lite olika ut beroende på var i livet man befinner sig. Vi har under våra 24 år i branschen jobbat fram en arbetsprocess, som är levande och anpassningsbar, och som säkerställer hur vi jobbar med personlig assistans genom livet för alla våra kunder.

Väldigt service minded och vi känner varandra sen flera år.

-NKI 2020

Ett härligt gäng med bästa servicen!

-Henrik. S

Mycket trevliga och alltid glatt bemötande!

-NKI Från 2020

92%

Juridikscore

4,8

Facebook

Stjärnikon

78%

Kundnöjdhet

Hur assisterar ni mig?

Koordinator
Koordinator

Hos oss får du en helt egen assistanskoordinator. Hen fixar och donar med din assistans och är länken mellan dig, dina assistenter och ditt nätverk. En spindel i nätet kan man också kalla det.

Arbetsledarutbildning
Arbetsledarutbildning

Du är som välbekant expert på ditt liv. Ibland kan man behöva lite extra stöttning i vissa verktyg och kunskap kring hur man ska arbetssleda sina assistenter.

Juridiskt stöd
Juridiskt stöd

Utökning av din nuvarande assistans? Nyansökan? Ja, vad du än vill ha stöd med så finns våra eminenta jurister vid din sida och levererar ett gediget stöd, hela vägen till ett beslut.

Hur assisterar ni mig som vuxen?

Din koordinator är din främsta kontaktperson och den som ansvarar för att din assistans blir precis så som du önskar. Vill du vara mycket eller lite involverad? Vi stöttar dig oavsett hur du vill göra. Våra verktyg kring koordinering, rekrytering, juridik och genomförande säkerställer en bra assistans. Nedan hittar du ett axplock av det vi fokuserar på inom personlig assistans för vuxna.

Koordinator

En ikon som är snurrig

Vi tillhandahåller en personlig assistanskoordinator som fungerar som din huvudkontakt och länken mellan dig, dina assistenter och ditt nätverk, för att din assistans ska bli självständig och befria dig från beroende av anhöriga. Vårt mål är att ge dig trygghet och stöd i vardagen så att du kan leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt.

Arbetsledarutbildning

Ikon Utbildning

Du är som välbekant expert på ditt liv. Ibland kan man behöva lite extra stöttning i vissa verktyg och kunskap kring hur man ska arbetssleda sina assistenter. Om du inte vill eller kan ta på dig rollen som arbetsledare så kan en assistent agera som samordnare i stället.

Assistenter

En ikon på en glad smiley

Du är chefen över vilka personer du vill ha i ditt liv. I en urvalsprocess pratar du med din koordinator som för det vidare till våra rekryterare. För oss är det viktigt att vi lever upp till de önskemål du har och vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd.

Planering

Ikon Planering

Årligen uppdaterar vi din genomförandeplan utifrån dina mål och önskemål för din assistans. Planen fungerar även som ett dokument där vi säkerställer att vi levererar det du behöver.

Juridiskt stöd

Ikon Juridiskt Stöd

Utökning av din nuvarande assistans? Nyansökan? Ja, vad du än vill ha stöd med så finns våra erfarna jurister vid din sida och levererar ett gediget stöd, hela vägen till ett beslut.

Pekande Koordinator

Boka möte!

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in ett möte. Mötet är helt förutsättningslöst där vi går igenom vad vi kan göra för dig och din assistans.
Ikon Check Vit
Vad vi kan göra för din assistans
Ikon Check Vit
Vad är viktigt för dig?
Ikon Check Vit
Digitalt eller fysiskt möte
Fyll i kontaktformulär

Enkelt val, lätt byte.

Vad innebär det att ha sin assistans hos Passal? Läs mer om vårt sätt att assistera, hur du byter eller väljer Passal som assistansbolag.