Pratstunder - Personlig Assistans


Här får ni möta Marielle Lennartsson, personlig assistent.

Vad är det bästa med att vara personlig assistent hos Passal Assistans?

Alla goa kollegor man har, personalen på kontoren och så självklart alla mysiga kunder man har fått träffa. Man känner sig behövd och jag har också fått lära mig en hel del de åren jag har varit här. Därför är jobbet väldigt lärorikt. Det är också väldigt varierande beroende på vilken kund man är och jobbar hos. Finns väldigt mycket glädje kring arbetet och har haft många roliga stunder ihop med både kunder och kollegor.

Skulle du rekommendera Passal Assistans?

Skulle absolut rekommendera Passal och skulle då kunna beskriva Passal lite som en familj. Både assistentkollegorna och personalen på kontoren är väldigt måna om både kunderna och om varandra. Passal lägger mycket fokus på kunderna så att de har det så bra som möjligt och att också vi assistenter ska må bra.

Om du skulle beskriva Passal Assistans med tre ord, vilka skulle de vara?

Kundfokus, glädje, gemenskap

Finns det någonting vi på Passal Assistans skulle kunna göra bättre?

Finns det säkert, det gör det väl egentligen överallt vilket företag man än kommer till, men inget som jag kommer på. Därför kan det inte vara några större saker.

Vad gjorde att du valde Passal Assistans, samt vad gör att du stannar hos Passal Assistans?

Hittade Passal genom arbetsförmedlingen. Tänkte att det där är nog inte min bransch riktigt men söker och ger det en chans, vilket var tur att jag gjorde för det var det bästa jag har någonsin gjort! Trivs verkligen med mitt arbete. Varför jag stannar kvar är för att jag gillar Passal Assistans och har bra kontakt med alla jag har att göra med.

Enkelt val, lätt byte.

Vad innebär det att ha sin assistans hos Passal? Läs mer om vårt sätt att assistera, hur du byter eller väljer Passal som assistansbolag.

Lirar dina värderingar
ihop med våra?

En god arbetsplats mår alla bra av. Känner du att vår arbetsfilosofi liknar din? Läs mer om hur du blir en del av vårt duktiga assistentgäng.

Lediga jobb