Personlig assistans i Göteborg

Personlig assistans i Göteborg

Passal Assistans finns för människor som är i behov av personlig assistans i bland annat Göteborg med omnejd. Oavsett funktionsvariation så hjälper vi dig med det som du behöver för att ha en fungerande och trygg personlig assistans. Vi finns för dig under dygnets alla timmar och skräddarsyr tillsammans med dig, anhörig eller god man den assistans som krävs för att du ska leva ditt liv. Som kund hos Passal Assistans får du en egen assistanskoordinator. Denna person följer & leder dig & dina assistenter i din assistans. Tillsammans utgör vi ett team som arbetar för en trygg assistans för dig.

Vad erbjuder Passal Assistans kring personlig assistans i Göteborg?

Vi har jobbat med personlig assistans i Göteborg sedan starten 2000 och sedan dess så finns vi på många platser runt om i landet. I Göteborg finns vårt största kontor och här sitter flertalet av våra erfarna & duktiga kollegor med spetskompetens inom personlig assistans. Vi har koordinatorer, jurister och administratörer som gör att allt fungerar på bästa sätt och enligt alla regelverk som finns.

Det som är viktigt för oss i Göteborg för den personliga assistansen är att ha en närhet till våra kunder. Vi är alltid bara ett telefonsamtal eller mejl bort och vi ser gärna att vi träffar våra kunder med jämna mellanrum för att vara den trygghet och det stöd som krävs för en bra leverans i den personliga assistansen.

Hur jobbar Passal Assistans med Personlig Assistans i Göteborg i dag?

Som en av de ledande leverantörerna av personlig assistans i Göteborg är vår kompetens och erfarenhet oöverträffad. Våra medarbetare är mycket kvalificerade och har olika utbildningar som säkerställer hög kvalitet och säkerhet.

När vi får en ny kund så gör vi en utarbetad och tydlig genomförandeplan för hur den personliga assistansen ska vara och det är oavsett om kunden bor i Göteborg eller på annan ort. Vi besöker mer än gärna våra kunder då vi samtidigt får en bra förståelse framåt när det tex gäller arbetsmiljö. Våra kunder är självklart också alltid välkomna till våra kontor i Göteborg, Karlstad eller Kristinehamn.

För oss på Passal Assistans är det viktigt att kunden känner att den kan lita på oss som assistansanordnare, att vi vill skapa en så bra personlig assistans som möjligt för kunden. Och just detta att bygga en bra relation är väldigt viktigt för alla oss på Passal, vi är inte några som bara sitter på kontoret utan vi är nära och närvarande i vårt arbetssätt.  

Söker du personlig assistans i Göteborg eller på annan ort?

Vi hjälper inte bara personer med funktionsvariationer i Göteborg med deras personlig assistans utan finns på många orter i mellan- och Sydsverige. Runt om i Göteborg finns vi exempelvis i Kungälv, Kungsbacka, Mölndal och Mölnlycke där vi ansvarar för att våra kunder får den bästa personliga assistansen för att de ska kunna leva sina liv så bra som möjligt.

Och vårt mål är att ge våra kunder mer än bara personlig assistans. Vi vill vara en partner och en vän som engagerar och stöder dem genom hela deras liv och anpassar den personliga assistansen utefter hur livet ändras. Vi tror att varje person förtjänar att leva ett fullständigt och självständigt liv, och vi är fast beslutna att hjälpa dem att uppnå det. Kontakta oss idag för att få veta mer om vårt erbjudande av personlig assistans i Göteborg. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kille med funktionsvariation
Assistans för barn

Ansvarsfördelning

Arbetsbeskrivning

Busmöten

Assistans för barn
Man med funktionsvariation
Assistans för unga vuxna

Arbetsledarutbildning

Fika på stan

God man, eget boende

Assistans för unga vuxna
Äldre man med funktionsvariation
Assistans för vuxna

Arbetsledarutbildning

Kundmöten

Samordnare

Assistans för vuxna
Äldre man med funktionsvariation
Assistans för seniorer

Arbetsledarutbildning

Kundmöten

Samordnare

Assistans för seniorer

Enkelt val, lätt byte.

Bor du i Göteborg och vill du välja Passal Assistans som ditt nya assistansbolag för din personliga assistans? Kontakta Sandra Widenberg direkt eller fyll i dina uppgifter i vårt kontaktformulär så bokar vi in ett digitalt möte.

En bild på vår informatör Sandra
Sandra Widenberg

Informatör Västsverige