Personlig Assistans i Karlstad

Passal Assistans genom livet i Karlstad

Passal Assistans finns för människor som är i behov av personlig assistans i bland annat Karlstad med omnejd. Oavsett funktionsvariation så hjälper vi dig med det som du behöver för att ha en fungerande och trygg personlig assistans. Vi finns för dig under dygnets alla timmar och skräddarsyr tillsammans med dig, anhörig eller god man den assistans som krävs för att du ska leva ditt liv. Som kund hos Passal Assistans får du en egen assistanskoordinator. Denna person följer & leder dig & dina assistenter i din assistans. Tillsammans utgör vi ett team som arbetar för en trygg assistans för dig.

Vad erbjuder Passal Assistans kring personlig assistans i Karlstad?

Vi har jobbat med personlig assistans i Karlstad sedan starten 2000 och sedan dess så finns vi på många platser runt om i landet. I Karlstad finns vårt största kontor och här sitter flertalet av våra erfarna & duktiga kollegor med spetskompetens inom personlig assistans. Vi har koordinatorer, jurister och administratörer som gör att allt fungerar på bästa sätt och enligt alla regelverk som finns. Det som är viktigt för oss i Karlstad för den personliga assistansen är att ha en närhet till våra kunder. Vi är alltid bara ett telefonsamtal eller mejl bort och vi ser gärna att vi träffar våra kunder med jämna mellanrum för att vara den trygghet och det stöd som krävs för en bra leverans i den personliga assistansen.

Hur jobbar Passal Assistans med personlig assistans i Karlstad i dag?

Som en av de ledande leverantörerna av personlig assistans i Karlstad är vår kompetens och erfarenhet oöverträffad. Våra medarbetare är mycket kvalificerade och har olika utbildningar som säkerställer hög kvalitet och säkerhet. När vi får en ny kund så gör vi en utarbetad och tydlig genomförandeplan för hur den personliga assistansen ska vara och det är oavsett om kunden bor i Karlstad eller på annan ort. Vi besöker mer än gärna våra kunder då vi samtidigt får en bra förståelse framåt när det tex gäller arbetsmiljö. Våra kunder är självklart också alltid välkomna till våra kontor i Göteborg, Karlstad eller Kristinehamn. För oss på Passal Assistans är det viktigt att kunden känner att den kan lita på oss som assistansanordnare, att vi vill skapa en så bra personlig assistans som möjligt för kunden. Och just detta att bygga en bra relation är väldigt viktigt för alla oss på Passal, vi är inte några som bara sitter på kontoret utan vi är nära och närvarande i vårt arbetssätt.  

Söker du personlig assistans i Karlstad eller på annan ort?

Som en av de ledande anordnarna av personlig assistans i Karlstad är vår kompetens och erfarenhet oöverträffad. Våra medarbetare är mycket kvalificerade och har olika utbildningar som säkerställer hög kvalitet och säkerhet. När vi får en ny kund så gör vi en utarbetad och tydlig genomförandeplan för hur den personliga assistansen ska vara och det är oavsett om kunden bor i Karlstad eller på annan ort. Vi besöker mer än gärna våra kunder då vi samtidigt får en bra förståelse framåt när det tex gäller arbetsmiljö. Våra kunder är självklart också alltid välkomna till våra kontor i Karlstad, Kristinehamn eller Göteborg. För oss på Passal Assistans är det viktigt att kunden känner att den kan lita på oss som assistansanordnare, att vi vill skapa en så bra personlig assistans som möjligt för kunden. Och just detta att bygga en bra relation är väldigt viktigt för alla oss på Passal, vi är inte några som bara sitter på kontoret utan vi är nära och närvarande i vårt arbetssätt.  

Kille med funktionsvariation
Assistans för barn

Ansvarsfördelning

Arbetsbeskrivning

Busmöten

Assistans för barn
Man med funktionsvariation
Assistans för unga vuxna

Arbetsledarutbildning

Fika på stan

God man, eget boende

Assistans för unga vuxna
Äldre man med funktionsvariation
Assistans för vuxna

Arbetsledarutbildning

Kundmöten

Samordnare

Assistans för vuxna
Äldre man med funktionsvariation
Assistans för seniorer

Arbetsledarutbildning

Kundmöten

Samordnare

Assistans för seniorer

Enkelt val, lätt byte.

Bor du i Karlstad och vill du välja Passal Assistans som ditt nya assistansbolag? Kontakta Sandra Widenberg direkt eller fyll i dina uppgifter i vårat kontaktformulär så bokar vi in ett digitalt möte.

Hannele Andersson

Informatör